Meny Toppmeny

Evi sin kostholdsdagbok daglig oversikt onsdag - 15 feb. 2017

Energifordeling

Næringsinnhold

Næringsverdi Mengde GDA %
Kalorier: 1 850 kcal 92,5%
Protein: 73 g 146,1%
Karbohydrater: 17,3 g 6,4%
Fett: 160,8 g 229,7%
Fiber: 20,7 g 82,7%
Snitt-tid mellom måltidene:
2 t 35 min
KlokkeslettMatvarerKcalProteinKarb.Fett
09:00BaconOst (22.0g)
Paprika rød (40.0g)
Evis ostepolarbrød (lchf) (100.0g)
240 Kcal18,7g2,1g16,7g
11:46Avocado (104.0g)
Lavkarbo knekkebrød (37.0g)
347 Kcal7,2g3,1g31,4g
13:12Kyllinglår med skinn, ovnstekt (92.0g)
Brokkoli (130.0g)
Kremost Naturell (12.0g)
TineSmør (Meierismør) (12.0g)
Solsikkeolje (10.0g)
454 Kcal25,9g3,1g36,6g
16:45Farmors heimelaga fiskekaker (141.0g)
Rødløk (48.0g)
Kremfløte (55.0g)
TineSmør (Meierismør) (60.0g)
Sjampinjong (70.0g)
809 Kcal21,2g8,9g76,0g
Evi
Evi
36 år Hordaland
Medlem siden: 26.04.2012
www.mylog.no - Din kostholds- og treningsdagbok